Ademtraining

De adem is de poort naar jezelf.

Leer de Sudarshan Kriya™. De krachtigste ademhalingstechniek van onze tijd. Dit kan zowel 1 op 1 als in groepsverband.

Deze unieke techniek maakt gebruik van specifieke, natuurlijke ademritmes. Deze techniek zorgt voor een ongekende en aangename expansie van jouw aandachtsveld. Zo kom je voorbij gedachten en gevoelens naar de onaangeraakte stilte in jezelf.

Hierdoor komen we moeiteloos in een staat van diepe rust. Een rust dieper dan slaap. Je voelt je in korte tijd weer energiek en kalm van binnen.

Leer krachtige ademhalingstechnieken en praktische wijsheid die jouw leven direct zullen veranderen.

Ontdek de geheimen van jouw ademhaling. En duik moeiteloos in diepe meditatie. Ontdek ook wat vele tientallen miljoenen mensen in 180 landen hebben ervaren.

“Don’t look for joy in that which is temporary, that which is fleeting and changing. Joy or happiness is only in that which does not change.
You are joy. It is your very nature.”

Sri Sri Ravi Shankar

Ontdek duurzaam geluk

Van het verminderen van stress, verhogen van energieniveaus tot het krijgen van betere rust. Deze techniek heeft een meetbare impact op de kwaliteit van leven laten zien.

Meer dan 100 onafhankelijke onderzoeken, uitgevoerd op vier continenten en gepubliceerd in peer review-tijdschriften, hebben aangetoond dat het beoefenen van Sudarshan Kriya ™ een groot aantal voordelen oplevert.

 • Zeer effectief bij (chronische) stress

 • Verhoogt energieniveaus

 • Verhoogt welzijn en gelukshormonen

 • Verbetert cognitieve prestaties

 • Herstelt de natuurlijke slaappatronen

 • Houdt de geest kalm: vermindert koortsachtigheid en angst

 • Brengt helderheid in gedachten, een scherp intellect en verbeterde besluitvorming

 • Verbetert de algehele gezondheid
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Zeer gunstig bij het omgaan met psychosomatische ziekten
 • Versterkt ademhalingssysteem en de cardiovasculaire gezondheid en nog veel meer
Online introductie workshop: Adem en Meditatie

Inzichten in de geheimen en werking van de adem.

Leer verschillende ademtechnieken

voor rust in het hoofd, nieuwe energie en diepere slaap.

Ervaar een moeiteloze meditatie en diepe ontspanning.

 

 
LIVE
Art of Breathing training
op prachtige locatie net buiten Haarlem
 19 – 21 april | vr 18.30-22 u, za en zo 10-13.30 u

 

 

Enkele ervaringen uit de laatste cursussen

“Ik ben heel erg positief over de cursus. Het doet ontzéttend veel met mij. Ik ben scherper, voel mij meer geaard, energieker en ben meer in het nu. Ik ben echt meer bij mijn gevoel gekomen. Dankbaar ben ik dat dit op mijn pad is gekomen!”

“Robert is een fijn, warm mens. Hij staat voor een groep, hij spreekt tot de groep, maar het voelt alsof zijn woorden alleen voor jou bestemd zijn. Hij deelt de kennis op zo’n manier dat het lijkt alsof hij dwars door je heen kijkt, je voelt dat hij weet waar hij over praat. Enorm betrokken, en een zeer deskundige teacher.”

“Het is ongelooflijk hoe de ‘Art of Breathing’- cursus en het dagelijks een klein half uurtje de ademhalingsoefeningen doen, mijn leven veranderd hebben. Ik heb een zware baan en kreeg de laatste maanden weer verschijnselen terug van mijn burn-out van vorig jaar. Ik ging de cursus doen, in de hoop dat het me zou helpen om de dagelijkse druk en stress beter aan te kunnen. Dat is gelukt, en hoe! Ik begin de dag met een helder hoofd, voel me erg in balans, ben enorm ontspannen, laat me niet snel meer uit het veld slaan, en mijn duizelingen en vermoeidheid zijn volledig verdwenen. Ik ga fluitend de dag door en ben ook nog eens erg vrolijk. Ik slaap beter: compacter en korter. Dat dit resultaat in een paar dagen geboekt kan worden, had ik van tevoren niet durven hopen!”

“Nog steeds diep onder de indruk van de cursus. Robert, heb genoten van je inspiratie die als een warme deken over mij heen kwam. Deze ervaring wil ik zeker nog vele malen meemaken.”

“Robert is een betrokken teacher. Hij IS Art of Living. Belichaamt wat hij ons aanbiedt. De informatie komt als het ware ‘door hem heen’ en wordt met veel liefde gebracht. Echt een leider naar een nieuwe dimensie. Hij stemt af, anticipeert, ‘ziet’ mensen, spiegelt/confronteert ze op een zachte, warme manier. Hij accepteert en respecteert mensen zoals ze zijn. Daarnaast brengt hij het met losheid en lol. Kortom; Liefdevol, moeiteloos, verbindend, aanwezig, empathisch.”

“Het is verbluffend hoe je met een andere manier van ademhalen zoveel meer energie in je lijf krijgt en meer rust in je hoofd. De training was een verhelderende ervaring. Het heeft mij laten ervaren dat er een puur ‘zijn’ is, als alternatief voor het ‘ego’. Het maakt mij bewuster van wie ik ben en van de wereld om mij heen. Deze training was precies wat ik op dit moment in mijn leven nodig heb.”

“Robert is een ontzettend prettige en rustige teacher, die iedereen waardeert en accepteert hoe zij of hij is. Iedereen is goed, zoals hij/zij is. Hierdoor voel je je meteen thuis bij hem. je kan heerlijk zijn wie je bent, alles is goed. Hij heeft enorm veel kennis die hij telt d.m.v. verhalen. Hierdoor blijft de kennis beter hangen en kan je dit weer toepassen in je eigen leven.”

“De ervaring die ik heb opgedaan is er een van veel warmte en verbondenheid tussen de cursisten. En ook van, hoewel diepe evenwel ook praktische, wijsheden of gezichtspunten om naar situaties uit ons leven te kijken en om dit in een groter en ruimer perspectief te plaatsen. Grote thema’s uit ‘mijn’ leven werden nuchter besproken maar ook vol liefde, warmte en respect voor datzelfde leven, hoe het er ook voor ieder individueel uitziet. Het was een buitengewoon weekend… De training was een feest. De accommodatie was goed. Heb er van genoten en nog steeds!”leven laten zien.

Meer dan 100 onafhankelijke onderzoeken, uitgevoerd op vier continenten en gepubliceerd in peer review-tijdschriften, hebben aangetoond dat het beoefenen van Sudarshan Kriya ™ een groot aantal voordelen oplevert.